Historien om Kycklingmössan

Igår kväll när jag skulle sova fick jag plötsligt världens största fnissattack där i min ensamhet för att jag kom att tänka på ett av de flummigare ögonblicken i mitt liv.

Det var typ förra året och jag och min syster blev lite nostalgiska och rotade runt bland gamla grejer. Och då hittade vi ett riktigt mästerverk som jag hade gjort på fritids!


För den som inte ser vad det är så är det en superfin, blå kycklingmössa av tidningspapper och tapetklister som står på en blomkruka.

I alla fall så tyckte vi att den var jätterolig så vi tog med den in i Kajsas rum för att leta efter lite roliga grejer där också. Medan vi letade slängde vi ifrån oss kycklingmössan på Kajsas säng... och sedan slängde sig Kajsa ner på sängen...

Det hördes ett prasslande ljud och Kajsa spärrade upp ögonen. Sedan drog hon fram den förut så fina kycklingmössan som nu var alldeles ihopskynklad och platt. Det hann väl gå ungefär en sekund innan vi låg ner på golvet och vred oss i asgarv. Nu är det ett sånt där ögonblick som vi aldrig kommer glömma. Tyvärr var det bara vi som tyckte det var roligt, men i alla fall.

Den är fortfarande trasig, men det gick att göra så att den ser hyfsat hel ut på bilden. Som tur är hade Kajsa och jag gjort varsin likadan kycklingmössa där på fritids, så hennes står i källaren och påminner om hur den egentligen ska se ut.

Tack Kajsa för att du tog sönder min kycklingmössa!
Det här inlägget blir min payback, för nu vet fler personer om vad du har gjort. MOHAHAHAH!
Nejdå, jag förlåter dig <3

Snart är jag väldens lyckligaste =D

Kanske inte, men nästan. För snart kan jag börja läsa den bok jag väntat på hur länge som helst!



Japp, där är den. Längtar!! Jag lovar att ifall jag hinner börja läsa den innan fredag så kommer min Engelskanationellaprovuppsats inte handla om någonting annat än häxor och demoner... Även om ämnet är typ "Write about an ordinary day in your life"

Föresten så är jag fett lat och gör aldrig några inlägg. Det var ju det jag sa från början.

och det är 43 dagar kvar tills första avsnittet i säsong 3 av Pretty Little Liars går att se. FÖRLÅT NU SKA JAG SLUTA TJATA OM PRETTY LITTLE LIARS!

OneTreeHillärslutochjagharingetattkollapå:(

Världens bästa tv-serie är slut! UÄÄÄÄÄÄÄH!!!

Nej men seriöst, jag grät faktiskt på riktigt när jag såg den här scenen, bara för att det är slut och det är så underbart och jag vill bara se mer!


Jag blir samtidigt så sjukt glad av det här, tror inte man förstår hur underbar serien faktiskt är om man inte har sett några avsnitt.

byebye ONE TREE HILL <3

Påsk i Gamleby

Såhär ser det ut när man åker söderut i landet för att fira påsk...



Och de kidnappade människorna på trollets huvud fick det nog lite kallare

Påsklov!

Jag är bara helt överlycklig. Känns som att jag har varitså himla duktig den här terminen! 4 av 4 MVG på franska nationella och 3 av 3 MVG på svenskan. Inte för att skryta men... Jo förresten, lite vill jag nog skryta ändå.
"Vad duktig du är Hanna!"
"Tack så mycket!"
Nu tänker jag sitta och äta påskgodis hela lovet, och kanske titta lite på film. Oh, by the way, jag gåter när jag tittar på Ice Age.

Då fick jag det ur mig också
Tack och hej!
Glad påsk

Söndag, veckans höjdpunkt!

Jo det är faktiskt så, jag älskar söndagar! Det finns inget bättre än att vakna på en söndag och känna att YES jag har fått sova länge två dar i rad! (och de där sista orden blev en palindrom insåg jag nu) Och eftersom man redan har varit ledig en dag har man nästan hunnit glömma bort att skolan existerar. Och på söndagar har jag JazzClass! Jag älskar att dansa så sjukt mycket så jag brukar stå och göra piruetter i köket. Därför ser jag fram emot söndagar, när jag kan göra det i en danslokal istället!

Söndag in my <3

Mitt meningslösa liv i Bryngelstorp

I den här bloggen skriver jag ner alla intressanta detaljer om mitt otroligt meningslösa liv i Bryngelstorp. Du kanske inte tror att det är så intressant, och då har du alldeles rätt, det är det inte heller.

RSS 2.0